RG System

RG System, een alles-in-één oplossing voor IT-beheer.

RG System biedt een uniforme interface die essentiële functies voor IT-beheer verzamelt, zodat MSP's de IT-infrastructuur van hun klanten gemakkelijk en efficiënt kunnen orkestreren en beheren.

Cloud hosted

Multi
tiered

GDPR compliant

Monthly billed

Distributed since 2016

Waarom wij het aanbevelen ?

Wij werken al vanaf het begin met RG System en wij zijn verleid door zowel het product als hun communicatieve enthousiasme.

RG System is een eenvoudige, doeltreffende en intuïtieve tool die alle tools samenbrengt die een systeembeheerder met beperkte menselijke middelen nodig heeft.

RG System werkt volgens de Agile-methode, elke twee weken worden nieuwe functies en bugfixes in het dashboard gepusht.

Key features

Remote Monitoring & Management

RG System bevat alle functies voor bewaking en beheer op afstand die u nodig hebt in een uniforme interface! Alerting, ticketing, remote control, software inventarisatie, automatisering enz. U hebt alle troeven in handen om de IT-infrastructuur van uw klanten te bewaken en efficiënt te beheren!

Assist, een oplossing voor bediening op afstand

Assist is geïntegreerd in uw Dashboard en zorgt voor een supersnelle verbinding met apparaten op afstand, zonder voorafgaande installatie! U doet gewoon een aanvraag, krijgt onmiddellijk de toestemming van de gebruiker van het station en u neemt de controle over.

Bovendien biedt RG System u met Assist een eenvoudige en intuïtieve oplossing die zich op de essentie concentreert om tijd en kosten te besparen dankzij een facturering op basis van het reële gebruik, maand na maand.

De functionaliteit en kenmerken van de oplossing voor afstandsbediening Assist :

Data Backup & restore

Met de RG Backup-module, die volledig is geïntegreerd in de RG System-oplossing, kunt u de back-up en het herstel van de gegevens van uw klanten beheren.

Met de ingebouwde Avamar-technologie van Dell EMC zijn uw klanten ervan verzekerd te kunnen profiteren van een betrouwbare en veilige oplossing.

Vereenvoudig en automatiseer de back-up en het herstel van uw gegevens

RG Backup laat u toe een backup te maken :

Deduplicatie

Met de gepatenteerde globale deduplicatietechnologie van Dell EMC die is ingebouwd in de RG System-oplossing, maakt u nooit twee keer een back-up van dezelfde gegevens. Er wordt eerst een volledige back-up uitgevoerd en vervolgens een incrementele back-up die alleen een back-up maakt van blokken bestanden die zijn gewijzigd sinds de laatste back-up. De back-uptijd wordt ook aanzienlijk verkort, net als het volume van de uitbestede gegevens en dus het gebruik van netwerkbandbreedte.

Profiteer van een optimaal beveiligingsniveau

Voordat RG System een back-up maakt, worden de gegevens gecomprimeerd en gecodeerd via het FIPS140-2-protocol om een maximaal beveiligingsniveau te garanderen. De datacenters waar de gegevens worden gehost, voldoen aan de best practices van Third Party III. En als een back-uptaak niet wordt uitgevoerd zoals gepland, waarschuwt RG System u in real time en 24 uur per dag, 7 dagen per week, zodat u de nodige corrigerende maatregelen kunt nemen! Dankzij deze elementen bereidt RG System u een efficiënt DRP voor, dat u in staat stelt verloren gegevens snel te herstellen en zo de rampzalige gevolgen van de bedrijfsonderbreking aanzienlijk te beperken.

Endpoint Security

Met de gecentraliseerde RG-systeeminterface beveiligt u massaal in één klik de werkstations en servers van de beheerde parken met Bitdefender GravityZone.

Bescherm uw infrastructuur met een van de marktleiders

De beveiligingsmodule voor eindpunten verdedigt de bewaakte omgevingen voortdurend tegen alle vormen van inbraak: virussen, phishing, cryptolockers, ransomwares, enz. Naast het befaamde Bitdefender® antivirus, de #1 antivirusbescherming, profiteert u van een krachtige firewall en een configureerbare web content controller. Met één klik kunt u de security agent uitrollen op uw hele vloot en uw infrastructuur beschermen tegen elke kwaadaardige aanval.

Wees gewaarschuwd en informeer

U ontvangt 24/7 realtime waarschuwingen per e-mail en/of SMS als een virus wordt gedetecteerd en in quarantaine wordt geplaatst door RG System. De activiteitenrapporten bieden vervolgens een globaal overzicht van de status van de bewaakte parken vanuit antiviraal oogpunt, en stellen u zo in staat te communiceren over de kwaliteit van het uitgevoerde beschermingswerk.

Start vandaag met RG System

Word vandaag nog een FieldTrust-partner en krijg toegang tot: