Phished

AI-gestuurde simulaties. 100% Gepersonaliseerd. Lokale & inheemse inhoud. Phished is een dubbel bekroond platform dat zich richt op de menselijke kant van cybersecurity.

Cloud hosted

Multi
tiered

GDPR compliant

Distributed since 2022

Waarom wij het aanbevelen ?

De volledig geautomatiseerde trainingssoftware combineert gepersonaliseerde, realistische phishing-simulaties met het educatieve programma van de Phished Academy.

Zo helpt u uw werknemers om het aantal phishing clicks met 96% te verminderen.

De Phished software is zeer eenvoudig op te zetten en is gemakkelijk te gebruiken.

Belgisch bedrijf met een vluchtige groei, zijn de phishing simulaties perfect aangepast aan elk land en aanpasbaar aan elk bedrijf.

Key features

# 1 Geautomatiseerde Security Awareness Training Platform.

Hoe Phished jouw menselijke firewall bouwt

Volledig geautomatiseerde phishingsimulaties

Onze AI-gestuurde phishingsimulaties zijn gebaseerd op het profiel en de kennis van individuele ontvangers. 100% native content. Geen handmatige tussenkomst vereist.

Cybersecurity Training waar werknemers van houden

De Phished Academy versterkt de phishing awareness training en biedt een grote verscheidenheid aan microlearnings in verschillende talen.

Next-Gen Threat
Intelligence

Phished biedt diepgaande rapportage op basis van real-time prestaties. De Phished Report Button activeert gebruikers en helpt bedreigingen te stoppen voordat ze schade aanrichten.

100% geautomatiseerde, gepersonaliseerde phishingsimulaties

Traditionele Security Awareness-methodes werken niet: het aantal succesvolle phishingaanvallen stijgt ieder jaar met 46%. Nu phishingdreigingen steeds gevaarlijker en geraffineerder worden, blijkt eenmalige anti-phishingtraining onvoldoende.

Volledig geautomatiseerd

Minimaliseer zowel de werkdruk als phishingdreigingen. Stuur automatisch phishingsimulaties naar jouw medewerkers zonder handmatige tussenkomst.

AI-driven

Phishingsimulaties worden automatisch aangepast aan elke werknemer, op basis van hun gedrag en gevoeligheid voor deze simulaties.

Up-to-date simulations

Onze doorlopende training bevat simulatiecampagnes gebaseerd op actuele gebeurtenissen, bedreigingen en onderwerpen uit de echte wereld. Kies voor cyber awareness training die altijd up-to-date is.

Native content

Elke phishingsimulatie in de Phished-database is aangepast per land, met aandacht voor lokale merken en normen.

Cybersecurity training waar werknemers van houden

De opleiding in de Phished Academy bespaart tijd voor administrators en brengt cybersecurity tot leven voor jouw medewerkers: van ransomware tot veilige IT-gewoonten aan de hand van meer dan honderden stukken content.

Adaptieve Learning Paths

Schrijf nieuwe werknemers automatisch in op voorgedefinieerde ‘Learning Paths’ of maak je eigen trajecten met behulp van de intuïtieve workflow tool.

Dynamische training

Laat werknemers bijleren op basis van de fouten die ze maken. Dankzij de instant feedback krijgen ze inzicht in hun zwakke plekken.

Uitgebreide content database

Microlearnings met een brede impact: verschillende soorten content zorgen voor een uitgebreide kennis van cybersecurity, afgestemd op de noden van individuen.

Eigen branding & content

Voeg jouw eigen branding en content toe en maak van de Phished Academy een naadloze ervaring, met focus op informatie en bedreigingen die van toepassing zijn voor jouw bedrijf.

Next-Gen Threat Intelligence

Maak korte metten met de Phishing-paradox: iedereen weet wat phishing is, maar kunnen ze het ook herkennen? Onze krachtige rapportagetools geven een goed inzicht in de mate waarin jouw organisatie gevoelig is voor phishing.

Activeer je werknemers

Met de Phished Report-knop kunnen werknemers zowel phishingsimulaties als daadwerkelijke bedreigingen melden. Deze knop integreert naadloos met de meeste traditionele rapporteerknoppen.

Neutraliseer echte bedreigingen

Neutraliseer real-time gevaren voordat ze toeslaan dankzij verbeterd bewustzijn bij werknemers. Integreer Phished-logs en -gegevens rechtstreeks in SIEM-tools.

Best-In-Class rapportering

Krachtige rapportagetools leveren zinvolle, bruikbare gegevens om zwakke punten te identificeren op individueel niveau of per functie/locatie/afdeling/...

Geautomatiseerde rapportage

Bekijk actief de prestaties van jouw organisatie of ontvang een dagelijkse/wekelijkse/maandelijkse samenvatting rechtstreeks in uw inbox. Optimaliseer je voorkeur in slechts enkele seconden.

50% → 5%

Nulmetingen bij nieuwe klanten tonen aan dat tot 50% van alle werknemers vatbaar zijn voor phishing.

Na slechts één jaar met het Phished-platform daalt dit tot minder dan 5%.

Start vandaag met Phished

Word vandaag nog een FieldTrust-partner en krijg toegang tot:

We’re Fieldtrust !
Get in touch with us.
Live chat