Keeper Security

Keeper is een marktleidend, hooggewaardeerd zero-kennis beveiligings- en versleutelingsplatform voor het voorkomen van wachtwoord-gerelateerde datalekken en andere cyberbedreigingen. Duizenden bedrijven wereldwijd vertrouwen op Keeper om het risico van wachtwoord-gerelateerde cyberaanvallen te beperken

Cloud hosted

Multi
tiered

GDPR compliant

Distributed since 2022

Waarom wij het aanbevelen ?

Keeper is een van de veiligste wachtwoord management tools op de markt van vandaag.

Door gebruik te maken van PBKDF2 en HMAC-SHA256 encryptie, zullen alle wachtwoorden en gevoelige informatie voortdurend worden beschermd.

Omdat het beschikbaar is op meerdere platforms, is het de juiste keuze voor bedrijven van elke omvang

De interface is eenvoudig en gemakkelijk te navigeren. Het opslaan van wachtwoorden en het gebruik van de auto-fill functie is eenvoudig vanaf elk apparaat.

Key features

Wachtwoorden vormen het grootste beveiligingsrisico voor bedrijven vandaag de dag. Met Keeper hebben uw werknemers on-demand toegang tot versleutelde wachtwoorden, websites en toepassingen, waardoor hun productiviteit toeneemt terwijl ze worden beschermd met de beste beveiliging in zijn klasse

Cybersecurity begint met wachtwoordbeveiliging.

of data breaches are due to weak password security
0 %
de gemiddelde kosten van een datalek
$ 0 M

Keeper Password Manager Features

Functies van wereldklasse die uw bedrijf beschermen

Waarom grote organisaties gebruikmaken van Keeper's Enterprise Password Management (EPM)-platform

Beschermt uw organisatie tegen ransomware-aanvallen

Keeper beschermt uw organisatie tegen ransomware-aanvallen via robuust beheer, besturing en zichtbaarheid op sterke wachtwoordbeveiliging en realtime controle van het dark web.

Versterkt de beveiliging en privacy

Elke medewerker krijgt een eigen, versleutelde kluis om wachtwoorden, aanmeldingsgegevens, bestanden en vertrouwelijke klantgegevens in op te slaan.

Geeft de medewerkersproductiviteit een boost

Verlaagt de helpdeskkosten, bespaart medewerkers tijd en frustratie, en elimineert de noodzaak om wachtwoorden te hergebruiken en onthouden.

Maakt veilig delen van aanmeldingsgegevens en geheimen mogelijk

Met Keeper kunnen IT-beheerders veilig, granulair en gecontroleerd delen van aanmeldingsgegevens, geheimen en kluizen mogelijk maken voor werknemers en teams.

Beperkt het risico op gegevenslekken

Keeper gebruikt een eigen, zero-knowledge beveiligingsarchitectuur die lokale, cloud- en hybride cloudomgevingen voor client-side versleutelingsbeheer.

Robuuste naleving en rapportage

Ondersteunt op rollen gebaseerde toegangscontroles, 2FA, auditing, gebeurtenismelding en naleving van industrienormen met NIST, PCI DSS, SOC 2, ISO 27001, HIPAA, DPA, FINRA en AVG.
Keeper helpt daarnaast organisaties te voldoen aan Sarbanes-Oxley (SOX) nalevingsvereisten door interne controles en beveiligingsmaatregelen af te dwingen om de financiële gegevens en digitale middelen van een organisatie te beschermen.

Voldoet aan de vereisten van uw onderneming met robuuste functies

Single Sign On (SSO)-integratie

Zet Keeper in via bestaande SAML 2.0-compatibele SSO-oplossingen met naadloze authenticatie. Ondersteunt populaire IdP's zoals Microsoft Azure, ADF's, Okta en Google Workspace.

Integratie Hardware Security Module (HSM)

Keeper SSO Connect® integreert volledig met locatiegebonden en HSM-cloudoplossingen voor aanvullende bescherming van encryptiesleutels.

Op rollen gebaseerde toegangscontroles

U kunt medewerkersmachtigingen volledig aanpassen via verfijnde toegangscontrole op basis van de rol en verantwoordelijkheden van teamleden.

Versiecontrole en recordgeschiedenis

Medewerkers hebben toegang tot een volledige geschiedenis van hun records, kunnen eerdere versies bekijken, zien wat er gewijzigd is en die records wanneer ze maar willen herstellen.

Beveilig meer dan alleen wachtwoorden

Medewerkers kunnen elk type bestand of metadata versleutelen of bewaren in hun Keeper-kluizen, zoals privésleutels, digitale certificaten, notities, lijsten, codes, vertrouwelijke documenten en mediabestanden.

Gebruikers schaalbaar toevoegen

Keeper stroomlijnt het toevoegen van gebruikers via een beheerdersconsole en geavanceerde integratie met Active Directory, SSO, SCIM en ontwikkelaars-API's.

Delen met collega's en teams

Maak, deel en beheer veilig zowel individuele records als versleutelde mappen tussen teams of individuele gebruikers.

Geavanceerde DevOps-middelen

De Keeper Commander SDK biedt IT-beheerders en ontwikkelaars open source-code, opdrachtregels en API's voor wachtwoordbeheer en wachtwoordroulering.

Afzonderlijke zakelijke en privékluizen

Medewerkers kunnen afzonderlijke kluizen gebruiken om zakelijke en persoonlijke gegevens te beschermen, en er eenvoudig tussen schakelen, op een onbeperkt aantal apparaten.

Dark Web Monitoring

Bescherm uw bedrijf tegen credential-Stuffing en account-overname-aanvallen

Belangrijkste kenmerken

Key Benefits

Module voor geavanceerde rapportage en waarschuwingen

Stop de beveiligingsnachtmerrie van zwakke en gelekte wachtwoorden.

Begin vandaag nog met Keeper Security

Word vandaag nog een FieldTrust-partner en krijg toegang tot:

We’re Fieldtrust !
Get in touch with us.
Live chat