Wil je in onze product portfolio?

Voldoet uw oplossing aan onze criteria om ons MSP reseller netwerk te bedienen? We kunnen het naar onze meer dan 400 resellers brengen, die het graag in hun bedrijf zullen implementeren.

Succesformule

Zodra we uw product aan boord hebben, brengen we het naar onze 400+ partners met onze persoonlijke marktbenadering.

Vanaf de eerste dag profiteert u van het bewezen 'Value Added'-concept van FieldTrust. Wij zullen onze MSP's informeren, leren en trainen over waarom en hoe zij uw oplossing moeten implementeren.

Omdat ons bedrijf is georganiseerd rond scherp gedefinieerde criteria en praktijken, krijgt elke nieuwe oplossing de focus en investeringen die nodig zijn om partners aan te trekken, zich te onderscheiden van de markt en te streven naar groei.  

De uitzonderlijke verkoopskanaaloverwinningen die we samen met onze leveranciers hebben behaald, tonen aan dat onze unieke manier om de waarde van een product te vergroten, een succesformule is.

Wij werken samen

Ver van traditionele distributeur-leverancier relaties gaan wij partnerschappen aan met onze leveranciers - onze ambitie, dorst naar groei en innovatie zijn net zo groot als de uwe; we are in it together with you!

Met een ongeziene flexibiliteit past FieldTrust haar formule aan rond uw producten. De toegevoegde waarde die wij leveren voor resellers en voor vendors zijn twee kanten van dezelfde medaille. Door te ‘kennen’ wat wij verkopen, kunnen wij een A-tot-Z-service leveren aan onze resellers, waardoor onze vendors geen resources hoeven in te zetten voor de gespecialiseerde en tijdrovende klussen die wij voor hen doen.

Wij zijn verschillend

Niet alleen nieuw opkomende oplossingen kunnen van deze aanpak profiteren.

Onze formule werkt net zo goed voor gevestigde verdors die op zoek zijn naar nieuwe markten of tractie voor een product.  FieldTrust biedt een ingang naar een volledig proactief en responsief partnernetwerk. Wij doen de dingen niet alleen anders, wij helpen onze partner om onze manier van denken te zien en over te nemen.

Sluit vandaag nog aan bij onze portfolio !

We’re Fieldtrust !
Get in touch with us.
Live chat