Bitdefender

Bitdefender is een wereldwijde leider op het gebied van cyber security en beschermt meer dan 500 miljoen systemen in meer dan 150 landen.

Cloud hosted

Multi
tiered

GDPR compliant

Monthly billed

Distributed since 2016

Waarom wij het aanbevelen ?

Bitdefender is een Europees bedrijf met een wereldwijd netwerk van 500 miljoen machines, het heeft de grootste infrastructuur voor beveiligingslevering ter wereld. Het heeft 100 miljoen nodes meer dan de dichtstbijzijnde concurrent. In tegenstelling tot andere next-gen en EDR-oplossingen toont Bitdefender consequent betere effectiviteit in onafhankelijke real-world security tests.

De gelaagde aanpak van Bitdefender stopt de meeste bedreigingen automatisch, voordat ze uitmonden in inbreuken. Gebruik één enkele MSP GravityZone-console om klanten beter te beschermen, taken te stroomlijnen en de winst te verhogen.

Key features

Managed endpoint protection met één enkele centrale cloud console

Key Benefits

Next-gen gelaagde beveiliging consequent gerangschikt als nummer één

Gedurende meer dan 10 jaar heeft Bitdefender algoritmes voor machine learning geperfectioneerd om nauwkeurig nieuwe bedreigingen te identificeren. Dankzij machine learning in combinatie met andere geavanceerde beveiligingslagen zoals Anti-Exploit, voortdurende procesbewaking en content- en devicecontrole kan Bitdefender zelfs de meest geavanceerde ransomware en 0-day bedreigingen blokkeren. In maart 2020 won Bitdefender de prestigieuze AV-Test Best Protection 2019 Award voor het behalen van de maximale detectiescore in elke testronde die gedurende het jaar werd uitgevoerd.

Krachting maar licht

Het bereiken van een hoog beschermingsniveau is de sleutel voor beveiligingsoplossingen, maar het is ook van cruciaal belang om te voorkomen dat machines vertraagd worden of valse meldingen genereren die problemen kunnen veroorzaken voor klanten en ondersteuningstechnici. Bitdefender voert niet alleen de ranglijst aan voor detectie maar ook voor prestaties, vertoont van alle geteste oplossingen de lichtst mogelijke impact op beschermde systemen en won de AV-Test Best Performance Award in elk van de laatste 4 edities.

Vereenvoudigde implementatie

Er is nooit een security server nodig, wat kosten en gedoe vermindert. Bovendien verwijdert Bitdefender Cloud Security voor MSP's automatisch concurrerende endpoint solutions en biedt een mechanisme voor mass deployment op afstand voor een snelle en eenvoudige uitrol.

Security Layers

Hardening en controle, preventie, of detectie lagen beschikbaar in het standaard product zonder bijkomende kosten.

Optionele Security Layers

Optionele diensten die vanuit dezelfde MSP-console kunnen worden beheerd en waarvoor dezelfde agent wordt gebruikt, maar die afzonderlijk worden gefactureerd

Start vandaag met Bitdefender

Word vandaag nog een FieldTrust-partner en krijg toegang tot: