Jimber

Jimber gebruikt een combinatie van Zero Trust en Isolation Technology om bedrijven te beschermen tegen hackers en cyberdreigingen.

Cloud hosted

Multi
tiered

GDPR compliant

Gedistribueerd sinds 2023

Waarom wij het aanbevelen ?

Jimber is een Belgisch bedrijf dat in 2018 is opgericht door ethische hackers die niet tevreden waren met traditionele cybersecurity tools.
Als ethische hackers weten ze als geen ander hoe makkelijk het is om in te breken in deze systemen en hoe moeilijk het is om ze op te schalen en te upgraden. Daarom is Jimber voortdurend op zoek naar innovatieve benaderingen van cyberbeveiligingssoftware en dagen ze hun eigen technologie en toepassingen voortdurend uit.

Key features

Bescherm uw gevoelige gegevens en apparatuur zonder dure hardware of prestatieverlies

Bescherm het bedrijf van uw klanten tegen :

Zero Trust Network Access: technologie voor echt veilige toegang tot bronnen

Zero Trust Network Access (ZTNA) is een IT-beveiligingstechnologie die het netwerk en de gegevens van uw bedrijf beschermt tegen hackers en andere cyberbedreigingen.

ZTNA hanteert een "vertrouw nooit, verifieer altijd" benadering van netwerktoegang. Het biedt veilige toegang op afstand tot bedrijfstoepassingen, gegevens en diensten door altijd strenge identiteitsverificatie en toegangscontroles af te dwingen.

Alleen bevoegde gebruikers met geverifieerde apparaten hebben toegang tot specifieke bronnen op het netwerk. Dit betekent dat zelfs als een hacker ongeautoriseerde toegang tot het netwerk zou krijgen, hij geen toegang tot gevoelige informatie kan krijgen.

 

Browser Isolation:
technologie voor echt veilig browsen

Browser isolation is een uitbreiding van onze Zero Trust Network Isolation. Om internetgebruikers en de middelen van uw bedrijf te beschermen, voegen we een extra beveiligingslaag toe aan elke browsersessie. We noemen het een container.

Wanneer u een website bezoekt, wordt de code naar onze container gestuurd die als zandbak fungeert. Je hebt geen interactie met de website, maar met beelden van de website die we vanuit de container sturen. U krijgt een visuele stroom van inhoud, net alsof u een video van het internet rendert. De werkelijke webinhoud bereikt nooit uw systeem, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over injectie en gerelateerde cyberdreigingen. En het beste: uw ervaring blijft hetzelfde! U kunt nog steeds tekst selecteren, kopiëren, plakken, opslaan, afdrukken...

In de praktijk zullen gebruikers er niets van merken, maar hackers kunnen geen malware in de code stoppen en uw computer die laten uitvoeren.

Web Application Isolation combineert Zero Trust en Browser Isolation technologieën

Web Application Isolation is een uitbreiding van onze Zero Trust Network Isolation.
Om uw gegevens en uw netwerk te beschermen, voegen we aan elke browsersessie een extra beveiligingslaag toe. We noemen het een container. Het is dezelfde technologie achter Browser Isolation, die zowel de gebruiker als de toepassing beschermt.
Wanneer u informatie ophaalt van een bedrijfsapp, wordt de code naar onze container gestuurd.
Je hebt geen interactie met de eigenlijke code, maar met afbeeldingen van de applicatie die vanuit de container worden verstuurd. In de praktijk zullen gebruikers er niets van merken, maar hackers kunnen niet knoeien met de code of API en inbreuk maken op de gevoelige gegevens van zowel de gebruiker als de applicatie.

Krijg een beter alternatief dan uw huidige legacy-oplossingen

Bedrijven hebben hun uitgaven voor cyberbeveiliging de afgelopen tien jaar meer dan verdubbeld, maar de dreiging wordt alleen maar groter.

Het is duidelijk dat er iets niet werkt. Oude beveiligingsoplossingen zoals firewalls en VPN's zijn verouderd en gevoelig voor menselijke fouten. Er is een moderne aanpak nodig. Het is tijd om isolatietechnologieën te introduceren.

Firewall alternative

Bescherm uw netwerk tegen cyberdreigingen met netwerkisolatie

VPN-alternatief

Veilig browsen vanaf elke locatie met browserisolatie

Begin vandaag nog met Jimber

Word vandaag nog een FieldTrust-partner en krijg toegang tot:

We’re Fieldtrust !
Get in touch with us.
Live chat