Over ons

FieldTrust levert daadwerkelijk de toegevoegde waarde, door verder te gaan dan de traditionele distributie en innovatieve oplossingen te bieden die gericht zijn op groei voor onze vendor- en resellerpartners.

Het waarom

Opgericht in 2016 door drie gepassioneerde ondernemers, met samen meer dan 40 jaar ervaring in IT-distributie en channel management in Europa, is FieldTrust in het leven geroepen om ICT-resellers, MSP's en integrators te helpen en te ondersteunen in hun zoektocht naar en implementatie van innovatieve oplossingen.

Het is een lastige en tijdrovende klus om tussen de letterlijk duizenden beschikbare software-instrumenten de juiste te vinden en deze goed te gebruiken.

Sébastien, Christophe en Bart wilden een distributiedienst creëren die verder ging dan de traditionele service en licentieverkoop. Het doel was om een complete A-tot-Z-service met toegevoegde waarde aan te bieden met een reeks vooraf gekwalificeerde, MSP-vriendelijke producten voor ICT-providers. Zo kunnen zij tijd kunnen besparen en hun productiviteit verhogen wetende dat deze oplossingen gemakkelijk in hun bedrijf te integreren zijn.

Als u door onze website bladert, zult u onze criteria herkennen in onze oplossingen, waardoor ze ons goedkeuringszegel krijgen. 

Cloud hosted

Multi
tiered

GDPR compliant

Monthly billed

Distributed since...

Het hoe

Wanneer we overwegen een nieuw product toe te voegen, toetsen we dat eerst aan onze criteria om te bepalen of het geschikt is om ons partnernetwerk te bedienen. Vervolgens testen we de oplossing grondig om te zien of deze ook voldoet aan de vereiste technische standaarden.

Niet elke oplossing die succesvol is in eindgebruikersmarkt is automatisch klaar om te worden gebruikt in de ICT-dienstenmarkt. Vaak zijn er technische aanpassingen nodig of moet de licentieprocedure worden herzien.

Meer dan eens ondervinden MSP's problemen na het implementeren van een nieuwe tool omdat het senior level team van de leverancier hen niet als prioriteit ziet en niet genoeg middelen steekt in de ontwikkeling en ondersteuning voor hun MSP klanten.

Bij FieldTrust zorgen wij ervoor dat aan alle eisen voor een MSP-vriendelijk, gebruiksklaar product wordt voldaan voordat wij het aan onze resellers presenteren, zodat zij zich kunnen richten op hun core-business; het verkopen van deze oplossingen en het installeren ervan bij hun eindgebruikers.

Het wat

Customer success

Wij zijn allesbehalve een louter verkoopgerichte organisatie. Wij bieden ons resellernetwerk een werkelijke toegevoegde waarde aan onze oplossingen. Wij bieden hen hands-on trainingen en opleidingen, nuttige informatie en advies over hoe zij hun bedrijf kunnen ontwikkelen en laten groeien met behulp van de juiste tools.
Onze MSP's kunnen rekenen op onze diensten om hen te helpen vanaf de eerste stappen met een oplossing, over geavanceerde technische en commerciële begeleiding, tot het oplossen van problemen en ondersteuning.
Onze algemene strategie met online hulpmiddelen, regelmatige webinars, marketingcampagnes, ... gecombineerd met onze persoonlijke aanpak heeft geleid tot talrijke succesvolle deals samen met onze reseller partners.

Sales & Operations

Een reseller die besluit met FieldTrust samen te werken, wordt door ons verkoopteam geholpen bij het vinden van de beste manier om een oplossing binnen zijn bedrijf te implementeren, zowel technisch als commercieel.
Onze mensen zijn technisch opgeleid en bekwaam voor elke situatie. Zij kunnen adviseren over licenties en fulfilment, maar ook de weg wijzen als technische pre-sales en on-boarding specialist. Onze verkoopdiensten omvatten pre-sales demonstraties, installatie, set-up en configuratiebegeleiding, gratis trial follow-ups. Onze service houdt echter niet op zodra een oplossing is geïnstalleerd bij onze reseller partners. Wij vullen onze diensten aan met proactieve verkoopondersteuning, configuratieopvolging en first line support.
Onze operationele afdeling beheert de facturering en licenties voor meer dan 400 actieve resellers, zodat zij zich kunnen bezighouden met hun belangrijkste dagtaken in de wetenschap dat elk detail van elk document in alle flexibiliteit wordt bewaakt door FieldTrust.

Vendor Relations

Wij onderhouden een nauwe band met onze leveranciers op een dagelijkse basis om ervoor te zorgen dat wij een onberispelijke service kunnen leveren aan onze partners. Regelmatige updates, feedback en discussies over de behoeften van onze partners houden ons en onze leveranciers op de hoogte van elke deal.
Onze radar staat altijd aan, scannend naar nieuwe producten. Het beoordelen van nieuwe potentiële vendors en hun oplossingen is een substantieel deel van de tijd die we besteden.

We’re Fieldtrust !
Get in touch with us.
Live chat