Join the FieldTrust Community

Waarom met FieldTrust werken?

Een beperkt aantal vendors

Het lijkt misschien verrassend om het aantal leveranciers te willen beperken, maar het is de sleutel tot ons succes.

Als een distributeur met echte toegevoegde waarde is FieldTrust allesbehalve een "Box mover". Juist door het beperkte aantal merken hebben wij geleerd de producten die wij promoten te beheersen en hebben wij zeer hechte relaties met onze leveranciers kunnen opbouwen.

Een aangepaste en snelle commerciële en technische aanpak

Elke partner en elke eindgebruiker is uniek en verdient een persoonlijke behandeling. Bij FieldTrust behandelen wij elk verzoek als een specifiek project, zodat wij het meest geschikte antwoord kunnen geven.

Wij worden door onze partners erkend voor ons uitzonderlijk reactievermogen.

Innovatieve oplossingen

Wij zijn voortdurend op zoek naar innovatieve producten op de markt.

Om ons keurmerk te krijgen moet een nieuw product eerst aan onze criteria voldoen. Vervolgens ondergaat het een batterij aan technische tests en tot slot volgt een commerciële onderhandeling, zodat wij u een technisch goedgekeurde, gebruiksklare oplossing kunnen bieden die u gemakkelijk in uw bedrijf kunt implementeren.

Bij FieldTrust zorgen wij ervoor dat aan alle eisen voor een gebruiksvriendelijk MSP-product is voldaan voordat wij het aan ons netwerk presenteren.

Laten we samenwerken

Wij geloven niet in klassieke klant-leverancier relaties. Voor ons is een reseller een partner aan wie onze toewijding onmiskenbaar is.  Onze flexibiliteit en wendbaarheid stelt ons in staat sneller en nauwkeuriger te antwoorden dan wie dan ook om ervoor te zorgen dat onze reseller partners de allerbeste service krijgen die er is.

PARTNER VOORDELEN

Word vandaag FieldTrust partner
en krijg toegang tot deze voordelen

Presales

Wij bieden u alle commerciële en/of technische informatie die u nodig hebt om uw offertes aan uw klanten op te maken en elke deal te sluiten. Wij kunnen u ondersteunen tijdens klantenbezoeken, seminaries, workshops, beurzen, ...

Wij voeren POC's uit in samenwerking met de leverancier, helpen u met trial-installaties en -configuraties, zodat u solide cases kunt voorleggen aan uw eindgebruikers zonder dat er onbeantwoorde vragen overblijven.

training

FieldTrust staat ook voor kennis en begrip. Samen met de experts van de oplossing levert ons toegewijd en gecertificeerd team een overdracht van vaardigheden op maat met een persoonlijk opleidingsprogramma waarmee u uw huidige en toekomstige projecten kunt realiseren.

after-sales

FieldTrust biedt een geïntegreerde service om haar reseller-partners bij te staan bij de implementatie van oplossingen voor hun klanten en bij hun projectontwikkeling.

Profiteer van gepersonaliseerde bijstand op afstand of ter plaatse voor de installatie en configuratie van de door FieldTrust verdeelde producten.

support

Onze mensen zijn gecertificeerd voor de technologieën in onze portfolio en kunnen u begeleiden bij complexe integratieopdrachten.

De technische ondersteuning van FieldTrust is bereikbaar via telefoon en e-mail om een link te verzekeren tussen reseller partners en uitgevers. Als echte tussenpersoon is het ons doel om uitwisselingen te verbeteren, snelle oplossingen te bieden en geblokkeerde tickets te escaleren via onze geprivilegieerde toegangen.

marketing

Om uw marketingactiviteiten te ondersteunen, hebben wij een platform ontworpen, "My FieldTrust" genaamd, waarop u marketingkits, datasheets en andere middelen kunt downloaden.

Voor specifieke campagnes, online of fysieke evenementen, zijn Marketing Development Funds (MDF), goodies en co-branded marketing beschikbaar, in samenwerking met onze vendors.

Bovendien worden de leads die wij ontvangen altijd doorgegeven aan onze resellers. Zo kunt u uw klantenbestand voeden.

webinars

Regelmatig organiseren wij webinars exclusief voor FieldTrust reseller-partners.

Deze technisch-sales webinars dienen als een doorlopende training waardoor u altijd geïnformeerd en up-to-date blijft.

Word vandaag nog FieldTrust partner !

We’re Fieldtrust !
Get in touch with us.
Live chat