Redstor

Redstor's complete datamanagement helpt u uw data te ontdekken, beheren en controleren vanuit één controlecentrum, waarbij back-up & recovery, Disaster & Recovery, archivering en 'search & insight' worden verenigd.

Cloud hosted

Multi
tiered

GDPR compliant

Monthly billed

Distributed since 2020

Waarom wij het aanbevelen ?

Redstor biedt een sterk portfolio die alle belangrijke facetten van gegevensbeheer omvat, geleverd op een manier die gemakkelijk te beheren is voor MSP's. Een factureringsmodel per GB voor alle producten maakt Redstor een aantrekkelijk vooruitzicht voor MSP's die een zinvolle data back-up business hebben.

We zijn met name onder de indruk van de Instant Data-functionaliteit waarmee gebruikers live gegevens kunnen streamen vanuit archiefstatus, wat betekent dat de downtime van het bedrijf beperkt blijft tot seconden en minuten in plaats van uren of dagen in het geval van een datanoodgeval.

Key features

Unique streaming recovery and archiving technology with InstantData.

Backup & Recovery

Of uw gegevens nu op locatie, hybride of in de cloud zijn opgeslagen, onze baanbrekende technologie biedt gestreamde on-demand toegang tot al uw gegevens.

Elimineer downtime

Beperk de impact van beveiligingsincidenten,menselijke fouten en hardwarestoringen drastisch met de cloudback-upoplossing.

Instant Data-herstel

Of het nu gaat om on premise, hybride of in de cloud - krijg onmiddellijk toegang tot kritieke gegevens met onze online back-upoplossingen.

Data streaming

Met ongehinderde toegang tot elk apparaat zorgtRedstor voor snelle streaming van back-up en herstel.

Cloud Archiving

Verlaag uw kosten voor primaire opslag drastisch door gegevens naar de cloud te verplaatsen met Redstor, terwijl u nog steeds direct toegang hebt tot uw gearchiveerde gegevens. En het beste van alles is dat er geen gebruikerstraining of doorlopend beheer nodig is.

Opslagkosten verlagen

Geen onvoorziene investeringen meer in extra hardware om de snelle groei van ongestructureerde gegevens op te vangen.

Bevrijd uw IT-team

Swap time-consuming legacy technologies, such as magnetic tape, for simple-to-manage, highly scalable, long-term cloud archiving-as-a-service

Instant Data-herstel

Behoud 24/7/365 toegang tot gearchiveerde gegevens en voldoe tegelijkertijd aan de steeds groeiende behoefte aan meer gegevensbeveiliging.

Disaster Recovery

Ramp? Welke ramp? Maak van downtime een ding van het verleden met de mogelijkheid om bedrijfsgegevens onmiddellijk, gemakkelijk en kosteneffectief te herstellen.

Elimineer downtime

Voorkom verlies van omzet, catastrofale boetes en reputatieschade door ervoor te zorgen dat een hardwarestoring of ransomware-aanval er niet langer voor zorgt dat u niet kunt werken.Krijg onmiddellijk toegang tot bestanden en informatie in geval van een ramp - u hoeft niet al uw gegevens te herstellen, maar streamt gewoon op verzoek wat nodig is om werknemers aan het werk te houden.

Instant Data-herstel

Krijg onmiddellijk toegang tot bestanden en informatie in geval van een ramp - u hoeft niet al uw gegevens te herstellen, maar streamt on demand wat nodig is om uw medewerkers aan het werk te houden met onze cloud Disaster Recovery?

Bescherm uw gegevens waar ze zich ook bevinden

Zorg ervoor dat uw gegevens veilig zijn beschermd op een locatie van uw keuze - en herstel fysieke, virtuele of in de cloud gehoste machines naar VMware of Hyper-V in een paar klikken.

Microsoft 365 Backup

Maak back-ups van alle Microsoft 365-gegevens binnen uw organisatie, rechtstreeks vanuit de cloud van Microsoft, allemaal via een intuïtieve webinterface. Bescherm uw OneDrive-, SharePoint-, Exchange- en Teams-gegevens vandaag nog.

Google Workspace (Voordien G Suite)

Back up and recover all your Google Workspace data directly from Google’s cloud and manage it through a single, web-based control centre. Protect your Google Drive, Classrooms and Gmail data today.

Start with Redstor today

Word vandaag nog een FieldTrust-partner en krijg toegang tot:

We’re Fieldtrust !
Get in touch with us.
Live chat