Redstor

Volledige gegevensbescherming, on-demand herstel. Redstor slimme back-up en herstel.

 

Cloud hosted

Multi
tiered

GDPR compliant

Monthly billed

Distributed since 2020

Waarom wij het aanbevelen ?

Redstor biedt MSP's een slimmer back-up- en herstelplatform en biedt marktleidende inkomstenretentie, grotere marges, eenvoudige prijzen, krachtige marketingtools en 24×7 ondersteuning.

Gebouwd voor de cloud en snel te schalen, verenigt het Redstor-platform de bescherming van moderne, legacy- en SaaS-infrastructuur via één enkele app.


Baanbrekende streamingtechnologie biedt onmiddellijke toegang tot gegevens en mobiliteit, waardoor gebruikers binnen enkele seconden terug zijn na uitval, terwijl alle voordelen van een cloud-first model worden ontsloten. Kunstmatige intelligentie (AI) controleert back-ups om malware te identificeren en te isoleren voor veilige restores.

Zonder hardwarevereisten of minimale verplichtingen en met installatietijden van minder dan 60 seconden is Redstor speciaal gebouwd voor de groei-agenda van MSP's.

Key features

Unieke herstel- en archiveringstechnologie met InstantData

Cloud backup & recovery

Slimmere cloudback-up, waarvoor geen hardware nodig is, met de breedste dekking van gegevensbronnen vanuit één app en razendsnel herstel van alle bestanden op aanvraag.

 

Server and Endpoint Backup

Slimmere back-up voor servers, VM's, desktops, laptops, databases, apps en meer...

Maak een back-up van uw systemen in de cloud en herstel ze naar een andere fysieke machine of een Hyper-V of VMware virtuele machine. Kies tussen het herstellen van het hele systeem, de systeemstatus of alleen bare metal. Met Redstor wordt van uw gegevens een back-up gemaakt op twee cloudlocaties, waarbij een optionele lokale kopie gratis beschikbaar is.
Traditioneel herstel van servers en endpoints vereist dat gebruikers wachten tot volledige systemen en bestanden zijn hersteld voordat ze toegang hebben tot de gegevens. De unieke InstantData™ technologie van Redstors doorbreekt de tijdsbarrière en stelt gebruikers in staat om direct toegang te krijgen tot bestanden terwijl volledige systemen op de achtergrond herstellen.

Microsoft 365 Backup

Maak een back-up en herstel Microsoft OneDrive, SharePoint, Exchange, Teams, OneNote, Class en Staff Notebooks gegevens direct vanuit de cloud van Microsoft naar Redstor.

 

Beheer efficiënt de bescherming van alle Microsoft 365 apps en andere Redstor producten via één intuïtieve multi-tenant app. Geen aparte log-ins of interfaces.
De unieke InstantData™-technologie van Redstor zorgt ervoor dat bedrijven binnen enkele minuten weer aan de slag kunnen door in geval van gegevensverlies elk bestand in een oogwenk te herstellen.

Google Workspace Backup and Recovery

Bescherm uw bedrijfskritische Google-gegevens in een paar klikken, zonder dat er hardware nodig is en zonder impact op de lokale bandbreedte. Google Back-ups worden dagelijks zonder tussenkomst uitgevoerd, terwijl nieuwe gebruikers automatisch worden toegevoegd en beschermd.

Bescherm uw bedrijfskritische Google-gegevens in een paar klikken, zonder dat er hardware nodig is en zonder impact op de lokale bandbreedte. Google Back-ups worden dagelijks zonder tussenkomst uitgevoerd, terwijl nieuwe gebruikers automatisch worden toegevoegd en beschermd.
Wanneer het noodlot toeslaat, zorgt u voor bedrijfscontinuïteit met bliksemsnelle restores van Google Drive en Gmail. Onze back-upoplossingen voor G Suite kunnen herstellen naar de cloud of een fysieke machine, of zelfs naar een tijdelijke virtuele schijf, waarvoor geen lokale schijfruimte nodig is.

Salesforce Backup

Bescherm uw Salesforce CRM-gegevens tegen menselijke fouten en andere rampen.
Bescherm uw Salesforce-gegevens met slechts een paar klikken, en schaal de bescherming die u nodig hebt automatisch zonder hardware te installeren, te beheren of te vervangen.
Met onze oplossing voor Salesforce Backup kunt u de tijdrovende en ingewikkelde taak vermijden om schema's en bewaarperioden afzonderlijk op talrijke plaatsen te configureren. planning

Start with Redstor today

Word vandaag nog een FieldTrust-partner en krijg toegang tot:

We’re Fieldtrust !
Get in touch with us.
Live chat