45 DAGEN GRATIS PROBEREN

Bitdefender GravityZone EDR voor MSP

Verbeter uw beveiliging en visualiseer bedreigingen die andere beveiligingsoplossingen niet kunnen aanpakken.

"Bitdefender is de belangrijkste EDR-editor die je nog niet hebt overwogen, maar wel zou moeten hebben."

De geavanceerde aanvallen van vandaag zijn steeds moeilijker op te sporen. Een aanvaller kan technieken gebruiken die, op zichzelf beschouwd, op normaal gedrag lijken om toegang te krijgen tot de infrastructuur van het bedrijf, terwijl hij maandenlang onzichtbaar blijft, waardoor het risico van kostbare inbreuken op gegevens aanzienlijk toeneemt.

Bitdefender Endpoint Detection and Response (EDR) controleert voortdurend netwerken op verdachte activiteiten en biedt de hulpmiddelen om de meest ontwijkende aanvallen af te handelen. EDR's visualisatiesystemen voor bedreigingen begeleiden onderzoeken en leggen beveiligingshiaten en de impact van incidenten bloot om de compliance te verbeteren.

Met de geïntegreerde technologieën voor machine learning en gedragsanalyse die sinds 2009 zijn verbeterd, biedt Bitdefender EDR meer bruikbare detecties dan enige andere oplossing zoals bewezen door MITRE 2020 tests. MSP's minimaliseren hun operationele last met meer contextuele informatie, aanvullende technologieën om false alarms uit te filteren, geprioriteerde incidenten, geleid onderzoek en responsmaatregelen.

Voordelen van Bitdefender EDR

Probeer Bitdefender EDR voor MSP
gratis gedurende 45 dagen

Verbeter uw beveiliging en visualiseer bedreigingen die andere beveiligingsoplossingen niet kunnen aanpakken.