Bitdefender GravityZone EPP

Een uitgebreid pakket aan beschermlagen, regelbaar met 1 Management Console.

Bekijk uw Company Risk Score en krijg toegang tot verkeerde configuraties, toepassingen en door gebruikers gegenereerde kwetsbaarheden voor alle endpoints van uw organisatie.

Beoordeel de risico's voor servers en devices en controleer de endpoints en users die het meest zijn blootgesteld. Zoom in op verkeerde configuraties, kwetsbare applicaties, risico's qua gebruikersgedragingen, individuele apparaten en gebruikers, en los verkeerde configuraties en patch-kwetsbaarheden op.

Met Patch Management houdt u uw besturingssystemen en software-applicaties up-to-date en heeft u een compleet overzicht van de patch-status voor alle werkstations, fysieke servers of virtuele servers. Het biedt daarnaast voorzieningen, zoals scanning van patches op aanvraag / geplande scanning van patches, automatische / handmatige patching of rapportering van ontbrekende patches.

Email Security beschermt niet alleen tegen malware, spam, virussen, phishing en schadelijke URL's. Het stopt ook geavanceerde e-mailbedreigingen zoals Business Email Compromise (BEC) en CEO-fraude.

Geavanceerde detectie en respons (EDR) laat precies zien hoe een mogelijke dreiging werkt in uw omgeving en MITRE-aanvalstechnieken en indicators of compromise bieden realtime inzichten in dreigingen.

Geniet van 90 dagen onbeperkt gebruik
van Bitdefender GravityZone Ultra !

Vraag nu uw gratis account aan.

We’re Fieldtrust !
Get in touch with us.
Live chat