Teamleader en FieldTrust verenigen zich

Europees kmo-softwarespecialist Teamleader kondigt vandaag een partnerschap aan met FieldTrust, gespecialiseerd distributeur in security en managed services (SaaS).

Voor FieldTrust betekent dit partnerschap een uitbreiding van hun huidige aanbod. Ze bieden hiermee hun resellers en integratoren de mogelijkheid om hun producten- en dienstenportfolio te versterken met een hoge toegevoegde waarde op het gebied van beheerssoftware voor kmo’s in SaaS-modus. Teamleader is meteen ook het eerste CRM-pakket voor kmo’s dat aangeboden wordt op het platform.

Van zijn kant, wenst Teamleader zijn groei te versterken en een commerciële strategie te ontwikkelen die voortbouwt op spelers uit de distributie. Onder deze spelers, verschijnt FieldTrust als een partij met een grote toegevoegde waarde die haar capaciteiten in promotie, waardering en verkoop via een uitgebreid netwerk van partners heeft bewezen.

Het is vooral zijn vermogen om vaardigheden, met name omtrent complexe of nieuwe technologieën, over te dragen, die zich, zowel voor zijn leveranciers als voor zijn resellers, vertaalt in toegevoegde waarde.

“Met deze samenwerking breidt Teamleader zijn bereik uit naar de ondernemers die vertrouwen op het onafhankelijke advies van FieldTrust”, verduidelijkt Carl Alloin, VP Strategy & Channel bij Teamleader. “Een belangrijke nieuwe stap in de uitbreiding van ons salesproces. We hopen op die manier meer ondernemers te overtuigen om de overstap te maken naar een digitaal klantenbeheer, wat hen veel tijd en kopzorgen bespaart.”

Het pakket van Teamleader, dat vele malen werd bekroond, beantwoordt vlot aan de noden en eisen van zelfstandigen en kmo’s in Europa. Het levert een all-in-one klantenbeheer in de cloud, maar ook facturatie, projectbeheer, ticketing, time management en het stelt een integratie voor met meer dan 200 software-pakketten en online diensten. Naast de zeer competitieve tarificatie, is de oplossing erkend voor haar gebruiksgemak; er is weinig of geen specifieke kennis vereist vooraf. Teamleader houdt er ook aan hoog-kwalitatieve after-salesdiensten te onderhouden.

FieldTrust, Valua Added Distributor in security solutions en managed services, positioneert zich als businessaccelerator voor haar partners. Opgericht in 2016, heeft het snel het vertrouwen kunnen winnen van zijn partners en bedient het vandaag een netwerk van meer dan 350 resellers en integratoren in België, Luxemburg en Frankrijk. FieldTrust verstrekt met een lokale aanwezigheid commerciële-, financiële-, technische- en marketingbegeleiding dankzij een team van commercieel en technisch ervaren mensen, gecertifieerd voor de nieuwste technologieën op de markt.

Digimedia 03-07-2019

We’re Fieldtrust !
Get in touch with us.
Live chat